Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een gezellige bungalow met o.a. een bedstede en 2e toilet. Door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen en een bedstee in de woonkamer voor 2 personen.

Bungalow Kasteelvleugel Links

Onze 8 persoonsbungalow Linkervleugel heeft openslaande deuren in de woonkamer zodat u ook binnen volop kunt genieten  van buiten. Er is een open keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet. In de hal is een tweede toilet. Er zijn drie slaapkamers,  1 met een tweepersoonsboxspringbed en twee met 2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. In de woonkamer is een bedstede gerealiseerd voor 2 personen. De bungalow blijft heerlijk warm door centrale verwarming.
Meer bungalows voor 8 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken

Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde is een bijzonder ruime bungalow. Met zijn extra badkamer en vaatwasser ideaal als familiehuis. Zeker ook om het heerlijke grasveld dat ervoor ligt. Verder zijn er 4 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Wildenborch

Kasteel Wildenborch

Onze nieuwe bungalows Wildenborch is een heerlijk ruime bungalow. Met 2 badkamers en 4 slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. Door het grote grasveld is er ook buiten genoeg ruimte om gezellig samen te zijn met familie of vrienden.
 

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Rechts

Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is een bungalow ingericht in Oud-Hollandse stijl maar wel met vaatwasser. Ook een knusse bedstede in de woonkamer. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow