Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is een bungalow ingericht in Oud-Hollandse stijl maar wel met vaatwasser. Ook een knusse bedstede in de woonkamer. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bungalow Kasteelvleugel Rechts

Onze 8 persoonsbungalow heeft een heel eigen sfeer door de Oud-Hollandse stijl waarmee hij is ingericht. In de woonkamer een open keuken met vaatwasser en openslaande deuren naar de tuin. Een badkamer met wastafel, douche en toilet en in de hal een tweede toilet. Er zijn drie slaapkamers, 1 met een tweepersoonsboxspringbed en twee met 2 éénpersoonsboxspringbedden. In de woonkamer een knusse bedstede voor 2 personen. In de bungalow blijft het heerlijk warm door de centrale vewarming.
Meer bungalows voor 8 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken

Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde is een bijzonder ruime bungalow. Met zijn extra badkamer en vaatwasser ideaal als familiehuis. Zeker ook om het heerlijke grasveld dat ervoor ligt. Verder zijn er 4 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Wildenborch

Kasteel Wildenborch

Onze nieuwe bungalows Wildenborch is een heerlijk ruime bungalow. Met 2 badkamers en 4 slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. Door het grote grasveld is er ook buiten genoeg ruimte om gezellig samen te zijn met familie of vrienden.
 

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Links

Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een gezellige bungalow met o.a. een bedstede en 2e toilet. Door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen en een bedstee in de woonkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow