Kasteel Westhove

Westhove is een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Het overdekte terras zorgt voor een echt vakantiegevoel, midden in de natuur. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een 2e toilet aanwezig.

Bungalow Kasteel Westhove

Onze 6 persoonsbungalow Westhove heeft een overdekt terras zodat u al snel buiten kunt zitten. In de woonkamer met open keuken zijn ook twee openslaande deuren naar dit terras. Er zijn drie slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen met 2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. Verder is er een badkamer met wastafel, douche en toilet en een tweede toilet in de hal. Het blijft lekker warm in de bungalow door de vloerverwarming.
Meer bungalows voor 6 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken

Kasteel Twikkel

Kasteel Twikkel

Twikkel is een bungalow aan de rand van ons park met een overdekt terras waar u al snel buiten kunt zitten. Wie weet ziet u nog een eekhoorn nog. In de bungalow zijn 3 slaapkamers, alle drie geschikt voor 2 personen en er is een 2e toilet.

Bekijk bungalow
Kasteel Brecklenkamp

Kasteel Brecklenkamp

Brecklenkamp is een fijne, ruime bungalow. Door zijn aparte grasdak verdwijnt hij bijna in de natuur om u heen.Er is een extra 2e toilet en er zijn in deze bungalow 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Staverden

Kasteel Staverden

Staverden is een ruime bungalow met bijzondere bouw. Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en extra 2e toilet.  Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel. Er zijn 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow