Kasteel Wildenborch

Onze nieuwe bungalows Wildenborch is een heerlijk ruime bungalow. Met 2 badkamers en 4 slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. Door het grote grasveld is er ook buiten genoeg ruimte om gezellig samen te zijn met familie of vrienden.
 

Bungalow Kasteel Wildenborch

Splinternieuwe 8 persoonsbungalow, van alle gemakken voorzien! Twee badkamers, waarvan 1 met ligbad, douche, wastafel en toilet en de andere met douche, wastafel en toilet. Vier ruime slaapkamers, allen met 2 box-springbedden met dekbed en hoofdkussen. Ruime, lichte woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras.

Let op: deze bungalow is te boeken vanaf juni 2017!
Meer bungalows voor 8 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken

Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde is een bijzonder ruime bungalow. Met zijn extra badkamer en vaatwasser ideaal als familiehuis. Zeker ook om het heerlijke grasveld dat ervoor ligt. Verder zijn er 4 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Links

Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een gezellige bungalow met o.a. een bedstede en 2e toilet. Door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen en een bedstee in de woonkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Rechts

Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is een bungalow ingericht in Oud-Hollandse stijl maar wel met vaatwasser. Ook een knusse bedstede in de woonkamer. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow