Wij gaan weer bouwen!

Kijk op de plattegrond hieronder om te zien welke bungalows we opnieuw gaan bouwen....

Nieuwbouw op het park

Wij gaan onze Bungalows Assumburg, nr.6, Cannenburg, nr.7 en Muiderslot, nr 11 opnieuw bouwen. Dat betekent 3 nieuwe comfortabele bungalows om uit te kiezen. De eerste maanden van het jaar zullen er op de grijze route rijplaten liggen en zal er bouwverkeer rijden. In het weekend ligt de bouw stil. We hopen natuurlijk dat de overlast tot een minimum beperkt zal blijven en zullen daar ook ons best voor doen.

------------------------------------------------------------

​Corona:

​Wanneer u dat prettig vind laten wij de bungalow voor u open. Dat betekent dat wij uw bungalow voor u klaar hebben staan op de afgesproken tijd ( v.a. 16.00 uur) en de sleutel binnen op tafel ligt, samen met wat informatie over ons park. Op onze website kunt u de ligging van uw bungalow vinden. Mocht u het fijn vinden dat sturen wij u een plattegrondje toe van ons park. Geeft u wel even van te voren bij ons aan of u hier gebruik van wilt maken. Als wij niets horen dan bent u van harte welkom in onze receptie om daar uw sleutel op te halen. 

 • Verder zijn gelukkig de meeste maatregelen komen te vervallen. Ook de 1,5 meter maatregel is niet meer nodig op het park. Wel vragen wij u om elkaar de ruimte te geven en rekening met elkaar te houden. 
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze Bungalows

Bij ons op het park staan 2-, 4-, 5-, 6- en 8 persoons bungalows, allemaal vrijstaand. Doordat het volledig autovrij is kunt u volop genieten van de natuur en de rust om u heen. Al onze bungalows hebben een combi-magnetron, radio/cd speler, een televisie, een koffiezetapparaat of senseo en dekbedden + kussens op de bedden. Om uw bagage naar de bungalow te brengen hebben we speciale bagagekarren voor u klaar staan.

Komt u met kinderen? Bungalowpark Kastelenhof is een veilige, fijne plek om buiten te spelen. We hebben verschillende speelweides waar onze kleine gasten zich uren kunnen vermaken. Ook een dagje regen is helemaal niet erg. Dan kunnen ze fijn naar onze binnenspeeltuin met o.a. een voetbaltafel, binnenzandbak, poppenhuis en blokken. 

Uw huisdieren zijn ook welkom op ons bungalowpark midden op de Veluwe. Schuin t.o. ons park begint een hondenlosloopgebied zodat het ook voor uw viervoeter een fijn verblijf wordt op ons park.

 • 2 personen
  Kasteel Arcen

  Kasteel Arcen

  Arcen is een heel romantische bungalow. Echt een plaatje met het ronde rieten dak en de bedstede met deuren. Modern ingericht met o.a. een vaatwasser en een ruime badkamer. Huisdiervrij.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Dommelrode

  Kasteel Dommelrode

  Dommelrode is gebouwd van ronde boomstammen voor een echt vakantie gevoel. In de bungalow zit o.a. een vaatwasser en ligbad voor wat extra luxe in uw vakantie! Huisdiervrij.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Vanenburg

  Kasteel Vanenburg

  Onze 2 persoonsbungalow Vanenburg geeft u door zijn bijzonder bouw het echte vakantiegevoel. Van alle gemakken voorzien zoals: vaatwasser en ligbad. Huisdiervrij.

  Bekijk bungalow
 • 4 personen
  't Loo

  't Loo

  Onze 4 persoonsbungalow 't Loo is een splinternieuwe bungalow die van alle gemakken is voorzien. De gezellige veranda geeft de bungalow een heel eigen uitstraling.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Cannenburg

  Kasteel Cannenburg

  Cannenburg is een lichte, ronde bungalow. Door de vele ramen kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel De Gelderse Toren

  Kasteel De Gelderse Toren

  De Gelderse Toren is een knusse bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten om van de rust en de natuur te genieten. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Doorwerth

  Kasteel Doorwerth

  Doorwerth is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Engelenburg

  Kasteel Engelenburg

  Englenburg geeft u veel privacy door het grote grasveld wat ervoor ligt. Ideaal om te spelen of lang te genieten van het zonnetje. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden voor 2 personen. Dakramen zorgen voor extra licht in de bungalow en een vaatwasser zorgt voor extra gemak.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Keppel

  Kasteel Keppel

  Keppel is een ruime bungalow met een lichtkoepel op het dak die zorgt voor mooie lichtinval binnen. Er zijn openslaande deuren naar het terras zodat u heerlijk buiten kunt zitten. In de bungalow zijn 2 slaapkamers, beiden voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Middagten

  Kasteel Middagten

  Middagten is een lichte, ronde bungalow. Door het vele glas kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers, twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Muiderslot

  Kasteel Muiderslot

  Muiderslot is een ronde bungalow die van binnen heerlijk licht is door zijn vele ramen. Zo kunt binnen genieten van al het groen om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaap-kamers. Twee voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Schaffelaar

  Kasteel Schaffelaar

  Schaffelaar is een fijne, ruime bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten en genieten van de vogels om u heen. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Seypesteyn

  Kasteel Seypesteyn

  Seypesteyn is een prachtige bungalow van ronde boomstammen. Een overdekt terras maakt het vakantiegevoel bij deze bungalow compleet. In deze bungalow is een vaatwasser aanwezig en er zijn 2 slaapkamers, beiden geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Slot Loevestein

  Slot Loevestein

  Loevestein is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

  Bekijk bungalow
 • 5 personen
  Slot Assumburg

  Slot Assumburg

  Assumburg heeft een overdekt terras en groot grasveld voor de bungalow. U kunt zo al snel heerlijk buiten zitten. Er zit een vaatwasser in de bungalow en 2 slaapkamers, 1 voor 2 personen en 1 voor 3 personen, deze slaapkamer is met stapelbed.

  Bekijk bungalow
 • 6 personen
  Kasteel Brecklenkamp

  Kasteel Brecklenkamp

  Brecklenkamp is een fijne, ruime bungalow met vaatwasser. Door zijn aparte grasdak verdwijnt hij bijna in de natuur om u heen.Er is een extra 2e toilet en er zijn in deze bungalow 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Drakestein

  Kasteel Drakestein

  Drakestein is een ruime 6 persoonsbungalow, van alle gemakken voorzien. Zoals een vaatwasser, combi-magnetron en 2e toilet. Openslaande deuren naar het terras.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Staverden

  Kasteel Staverden

  Staverden is een ruime bungalow met bijzondere bouw. Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en extra 2e toilet.  Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel. Er zijn 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Twikkel

  Kasteel Twikkel

  Twikkel is een bungalow aan de rand van ons park met een overdekt terras waar u al snel buiten kunt zitten. Wie weet ziet u nog een eekhoorn nog. In de bungalow zijn 3 slaapkamers, alle drie geschikt voor 2 personen en er is een 2e toilet.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Westhove

  Kasteel Westhove

  Westhove is een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Het overdekte terras zorgt voor een echt vakantiegevoel, midden in de natuur. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een 2e toilet aanwezig.

  Bekijk bungalow
  Kasteelvleugel Links

  Kasteelvleugel Links

  De Linkervleugel is een ruime bungalow en door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er is een vaatwasser aanwezig en er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet. 

  Bekijk bungalow
  Kasteelvleugel Rechts

  Kasteelvleugel Rechts

  De Rechtervleugel is nieuw ingericht en heeft een vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

  Bekijk bungalow
 • 8 personen
  Kasteel Duivenvoorde

  Kasteel Duivenvoorde

  Duivenvoorde is een bijzonder ruime bungalow. Met zijn extra badkamer en vaatwasser ideaal als familiehuis. Zeker ook om het heerlijke grasveld dat ervoor ligt. Verder zijn er 4 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen.

  Bekijk bungalow
  Kasteel Wildenborch

  Kasteel Wildenborch

  Onze nieuwe bungalows Wildenborch is een heerlijk ruime bungalow van alle gemakken voorzien zoals b.v. een vaatwasser. Met 2 badkamers en 4 slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. Door het grote grasveld is er ook buiten genoeg ruimte om gezellig samen te zijn met familie of vrienden.
   

  Bekijk bungalow
Reserveer direct een bungalow op de veluwe

Wij hebben al 3424 gasten voor u mogen ontvangen.

Reserveer direct