Kasteel Brecklenkamp

Brecklenkamp is een fijne, ruime bungalow met vaatwasser. Door zijn aparte grasdak verdwijnt hij bijna in de natuur om u heen.Er is een extra 2e toilet en er zijn in deze bungalow 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bungalow Kasteel Brecklenkamp

Onze 6 persoonsbungalow Brecklenkamp is valt op door zijn bijzondere bouw. Met het grasdak valt hij bijna weg in al het groen om u heel. In de woonkamer een open keuken en openslaande deuren naar het terras. Er zijn drie slaapkamers, elk met  2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. Er is een badkamer met wastafel, douche en toilet. Een tweede toilet in de hal, door de vloerverwarming blijft het heerlijk warm in de bungalow.
Meer bungalows voor 6 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Kasteel Drakestein

Kasteel Drakestein

Drakestein is een ruime 6 persoonsbungalow, van alle gemakken voorzien. Zoals een vaatwasser, combi-magnetron en 2e toilet. Openslaande deuren naar het terras.

Bekijk bungalow
Kasteel Twikkel

Kasteel Twikkel

Twikkel is een bungalow aan de rand van ons park met een overdekt terras waar u al snel buiten kunt zitten. Wie weet ziet u nog een eekhoorn nog. In de bungalow zijn 3 slaapkamers, alle drie geschikt voor 2 personen en er is een 2e toilet.

Bekijk bungalow
Kasteel Staverden

Kasteel Staverden

Staverden is een ruime bungalow met bijzondere bouw. Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en extra 2e toilet.  Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel. Er zijn 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Westhove

Kasteel Westhove

Westhove is een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Het overdekte terras zorgt voor een echt vakantiegevoel, midden in de natuur. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Links

Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een ruime bungalow en door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er is een vaatwasser aanwezig en er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet. 

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Rechts

Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is nieuw ingericht en heeft een vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow