Kasteel Doorwerth

Doorwerth is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bungalow Kasteel Doorwerth

Onze 4 persoonsbungalow Doorwerth is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 slaapkamers, elk met 2 boxspringbedden en dekbedden. Eén slaapkamer heeft de badkamer en suite, de andere heeft een aparte douche en toilet. Er is een vaatwasser in de keuken, een combimagnetron en koken gaat elektrisch. Openslaande deuren in de woonkamer geven u ook binnen al een echt buiten-gevoel. Er zijn ook 2 kleine trapjes aanwezig in de bungalow wat hem niet zo geschikt maakt voor mindervaliden. In de slaapkamers is in deze bungalow geen plaats voor een kinderbedje.
Meer bungalows voor 4 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Kasteel Schaffelaar

Kasteel Schaffelaar

Schaffelaar is een fijne, ruime bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten en genieten van de vogels om u heen. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Middagten

Kasteel Middagten

Middagten is een lichte, ronde bungalow. Door het vele glas kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers, twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel De Gelderse Toren

Kasteel De Gelderse Toren

De Gelderse Toren is een knusse bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten om van de rust en de natuur te genieten. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Slot Loevestein

Slot Loevestein

Loevestein is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bekijk bungalow
Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg

Englenburg geeft u veel privacy door het grote grasveld wat ervoor ligt. Ideaal om te spelen of lang te genieten van het zonnetje. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden voor 2 personen. Dakramen zorgen voor extra licht in de bungalow en een vaatwasser zorgt voor extra gemak.

Bekijk bungalow
Kasteel Muiderslot

Kasteel Muiderslot

Muiderslot is een ronde bungalow die van binnen heerlijk licht is door zijn vele ramen. Zo kunt binnen genieten van al het groen om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaap-kamers. Twee voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Cannenburg

Kasteel Cannenburg

Cannenburg is een lichte, ronde bungalow. Door de vele ramen kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Keppel

Kasteel Keppel

Keppel is een ruime bungalow met een lichtkoepel op het dak die zorgt voor mooie lichtinval binnen. Er zijn openslaande deuren naar het terras zodat u heerlijk buiten kunt zitten. In de bungalow zijn 2 slaapkamers, beiden voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Seypesteyn

Kasteel Seypesteyn

Seypesteyn is een prachtige bungalow van ronde boomstammen. Een overdekt terras maakt het vakantiegevoel bij deze bungalow compleet. In deze bungalow is een vaatwasser aanwezig en er zijn 2 slaapkamers, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
't Loo

't Loo

Onze 4 persoonsbungalow 't Loo is een splinternieuwe bungalow die van alle gemakken is voorzien. De gezellige veranda geeft de bungalow een heel eigen uitstraling.

Bekijk bungalow