Kasteel Keppel

Keppel is een ruime bungalow met een lichtkoepel op het dak die zorgt voor mooie lichtinval binnen. Er zijn openslaande deuren naar het terras zodat u heerlijk buiten kunt zitten. In de bungalow zijn 2 slaapkamers, beiden voor 2 personen.

Bungalow Kasteel Keppel

Onze 4 persoonsbungalow Keppel is een heel ruime en lichte bungalow met een open keuken. In de woonkamer twee openslaande deuren naar het terras zorgen ervoor dat buiten en binnen bijna in elkaar overlopen. Er zijn twee slaapkamers, beiden met 2 √©√©npersoonsboxspringbedden en allemaal met dekbedden. Verder een badkamer met wastafel, douche en toilet.  De vloerverwarming zorgt ervoor dat het altijd lekker warm is.
 
Meer bungalows voor 4 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Kasteel Schaffelaar

Kasteel Schaffelaar

Schaffelaar is een fijne, ruime bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten en genieten van de vogels om u heen. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Middagten

Kasteel Middagten

Middagten is een lichte, ronde bungalow. Door het vele glas kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers, twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel De Gelderse Toren

Kasteel De Gelderse Toren

De Gelderse Toren is een knusse bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten om van de rust en de natuur te genieten. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Slot Loevestein

Slot Loevestein

Loevestein is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bekijk bungalow
Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg

Englenburg geeft u veel privacy door het grote grasveld wat ervoor ligt. Ideaal om te spelen of lang te genieten van het zonnetje. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden voor 2 personen. Dakramen zorgen voor extra licht in de bungalow en een vaatwasser zorgt voor extra gemak.

Bekijk bungalow
Kasteel Muiderslot

Kasteel Muiderslot

Muiderslot is een ronde bungalow die van binnen heerlijk licht is door zijn vele ramen. Zo kunt binnen genieten van al het groen om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaap-kamers. Twee voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Doorwerth is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bekijk bungalow
Kasteel Cannenburg

Kasteel Cannenburg

Cannenburg is een lichte, ronde bungalow. Door de vele ramen kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Seypesteyn

Kasteel Seypesteyn

Seypesteyn is een prachtige bungalow van ronde boomstammen. Een overdekt terras maakt het vakantiegevoel bij deze bungalow compleet. In deze bungalow is een vaatwasser aanwezig en er zijn 2 slaapkamers, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
't Loo

't Loo

Onze 4 persoonsbungalow 't Loo is een splinternieuwe bungalow die van alle gemakken is voorzien. De gezellige veranda geeft de bungalow een heel eigen uitstraling.

Bekijk bungalow