Kasteel Schaffelaar

Schaffelaar is een fijne, ruime bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten en genieten van de vogels om u heen. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bungalow Kasteel Schaffelaar

Onze 4 persoonsbungalow Schaffelaar heeft een woonkamer met open keuken. In de woonkamer zijn openslaande deuren zodat u heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Dit kan ook op het overdekte terras. Verder beschikt deze volledig ingerichte bungalow over 2 slaapkamers, beiden voorzien van 2 éénpersoonsboxspringbedden met dekbedden en een wastafel op de kamer. Een hal, douche, toilet en verwarming door CV maken de bungalow compleet.
Meer bungalows voor 4 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Kasteel Middagten

Kasteel Middagten

Middagten is een lichte, ronde bungalow. Door het vele glas kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers, twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel De Gelderse Toren

Kasteel De Gelderse Toren

De Gelderse Toren is een knusse bungalow met een overdekt terras. Zo kunt u al snel lekker buiten zitten om van de rust en de natuur te genieten. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Slot Loevestein

Slot Loevestein

Loevestein is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bekijk bungalow
Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg

Englenburg geeft u veel privacy door het grote grasveld wat ervoor ligt. Ideaal om te spelen of lang te genieten van het zonnetje. Er zijn 2 slaapkamers in deze bungalow, beiden voor 2 personen. Dakramen zorgen voor extra licht in de bungalow en een vaatwasser zorgt voor extra gemak.

Bekijk bungalow
Kasteel Muiderslot

Kasteel Muiderslot

Muiderslot is een ronde bungalow die van binnen heerlijk licht is door zijn vele ramen. Zo kunt binnen genieten van al het groen om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaap-kamers. Twee voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Doorwerth is een nieuwe bungalow, van alle gemakken voorzien.

Bekijk bungalow
Kasteel Cannenburg

Kasteel Cannenburg

Cannenburg is een lichte, ronde bungalow. Door de vele ramen kunt u ook binnen volop genieten van alle natuur om u heen. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers voor 1 persoon en 1 slaapkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Keppel

Kasteel Keppel

Keppel is een ruime bungalow met een lichtkoepel op het dak die zorgt voor mooie lichtinval binnen. Er zijn openslaande deuren naar het terras zodat u heerlijk buiten kunt zitten. In de bungalow zijn 2 slaapkamers, beiden voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Seypesteyn

Kasteel Seypesteyn

Seypesteyn is een prachtige bungalow van ronde boomstammen. Een overdekt terras maakt het vakantiegevoel bij deze bungalow compleet. In deze bungalow is een vaatwasser aanwezig en er zijn 2 slaapkamers, beiden geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
't Loo

't Loo

Onze 4 persoonsbungalow 't Loo is een splinternieuwe bungalow die van alle gemakken is voorzien. De gezellige veranda geeft de bungalow een heel eigen uitstraling.

Bekijk bungalow