Kasteel Twikkel

Twikkel is een bungalow aan de rand van ons park met een overdekt terras waar u al snel buiten kunt zitten. Wie weet ziet u nog een eekhoorn nog. In de bungalow zijn 3 slaapkamers, alle drie geschikt voor 2 personen en er is een 2e toilet.

Bungalow Kasteel Twikkel

Onze 6 persoonsbungalow Twikkel heeft een overdekt terras. In de woonkamer met openslaande deuren is ook een open keuken. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, alledrie geschikt voor 2 personen met 2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. Een badkamer met wastafel, douche en toilet, een tweede toilet in de hal. Het blijft lekker warm in de bungalow door de centrale verwarming.
Meer bungalows voor 6 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Kasteel Brecklenkamp

Kasteel Brecklenkamp

Brecklenkamp is een fijne, ruime bungalow met vaatwasser. Door zijn aparte grasdak verdwijnt hij bijna in de natuur om u heen.Er is een extra 2e toilet en er zijn in deze bungalow 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Staverden

Kasteel Staverden

Staverden is een ruime bungalow met bijzondere bouw. Hij is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en extra 2e toilet.  Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel. Er zijn 3 slaapkamers, alledrie geschikt voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteel Westhove

Kasteel Westhove

Westhove is een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Het overdekte terras zorgt voor een echt vakantiegevoel, midden in de natuur. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Links

Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een ruime bungalow en door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er is een vaatwasser aanwezig en er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet. 

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Rechts

Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is nieuw ingericht en heeft een vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow