Ga naar content
Bungalowpark Kastelenhof

Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u onze veel gestelde vragen. Staat uw vraag er toch niet bij, mail ons dan gerust: info@kastelenhof.nl

Faciliteiten

Faciliteiten

Ja hoor, van maandag tot en met zaterdag kunt u verse broodjes bestellen. Wanneer u uw bestelling doorgeeft via deze link of qr code liggen de broodjes de volgende morgen vanaf 9.00 uur voor u klaar bij onze receptie. Op zondagen en feestdagen is dit niet mogelijk.

Vanaf 1 september kunt u bestellen via deze QR code of link

Klik hier om uw broodjes te bestellen

Jazeker, wij hebben een laadpaal op onze parkeerplaats staan zodat u uw auto makkelijk weer op kunt laden. 
Voor uw bagage hebben wij grote, blauwe bagagekarren klaar staan. Zo kunt u in één keer veel spullen tegelijk meenemen en blijft het park rustig en autovrij.
Dat is zeker mogelijk. Bij het maken van uw boeking kunt u bij extra opties aangeven hoeveel lakens of handdoeken u erbij zou willen huren. Ook als u het bij uw boeking vergeten bent door te geven kunt u ons later nog een mailtje sturen met het aantal pakketten dat u wilt huren, dat is geen probleem. 
In een lakenpakket zit een onderlaken, een dekbedhoes en een kussenhoes. In een handdoekenpakket zit een badlaken en een gewone handdoek en in een keukendoekenpakket zit een keukenhanddoek en een theedoek. 
Wanneer u dat van te voren aangeeft zetten wij gratis een kinderbedje of kinderstoel  voor u klaar in de bungalow.
Dat mag zeker, zolang het niet te droog is het het veilig kan. Wij volgen hierin het advies van de brandweer. Zet sowieso altijd een emmer water binnen handbereik voor de veiligheid. 
Wij hebben in plaats van een zwembad een Spetterpark met sproeiers en een leuke tuimelaar. Wel waterpret maar zonder verdrinkingsgevaar voor de allerkleinsten. In Putten en Ermelo zijn zwembaden en in de omgeving zijn er ook strandjes waar gezwommen kan worden zoals Zeumeren in Voorthuizen of Nulde in Putten.
Ons park is heel goed bereikbaar via openbaar vervoer. Als u de trein neemt naar station Ermelo kunt u vandaar verder met de Buurtbus. U kunt uitstappen bij Halte Kastelenhof, recht voor ons park. 
Jazeker, onze receptie is elke dag geopend. Omdat we niet altijd de hele dag geopend zijn is het handig om van te voren even te kijken wanneer u bij de receptie terecht kunt. De openingstijden liggen ter informatie in uw bungalow, ze staan ook op de website en in onze app. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie, kleine cadeautjes, de ochtendkrant of voor een gezellig praatje. 
U kunt onze app downloaden om uw vragen of plotselingen storingen ook buiten de openingstijden van onze receptie aan ons door te geven. Ook kunt u ons altijd mailen via: info@kastelenhof.nl
Jazeker, op ons park kunt u ook fietsen huren. Wij hebben heren- en damesfietsen met versnellingen. Zo kunt u vanaf ons park mooie fietstochten maken over de Veluwe. Ook kunt u gratis gebruik maken van kinderzitjes voor- of achterop de fiets. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u bij uw boeking al een fiets reserveren. De fietshuur is €9.50 per fiets per dag en €45 per week. 
Ja hoor, u kunt tijdens uw vakantie heel makkelijk een wasje draaien. In ons wasgebouw staan 2 wasmachines, 2 drogers en een strijkplank met strijkbout. Bij onze receptie kunt een compleet wasprogramma kopen voor €5.75. Hierbij zit een wasmunt, een droogmunt en waspoeder. 
Bij een verblijf op ons park kunt u gratis gebruik maken van het wifinetwerk van het park. Heeft u vragen, loopt gerust binnen bij de receptie. Wij helpen u graag om online te gaan. 
Er is geen animatieteam aanwezig op ons park. Wel hebben wij leuke speelvelden met zandbakken, schommels en een grote trampoline om heerlijk te kunnen spelen. Ook hebben we een binnenspeeltuin met zandbak, voetbaltafel en poppenhuis. En dat allemaal in een autovrije, natuurlijke speelomgeving waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook hebben we een Spetterpark waar groot en klein zich kunnen vermaken op zonnige dagen. Daarnaast is er in de omgeving zoveel te doen dat een animatieteam niet snel gemist zal worden. 

Accomodatie

Accomodatie
In onze 2 persoonsbungalows staat een Senseo apparaat, in al onze andere bunglows staat een filterkoffiezetapparaat.
In al onze bungalows staat een flatscreentelevisie met afstandsbediening.
Onze bungalows liggen heerlijk vrij van elkaar en ze hebben allemaal een open tuin.
In al onze bungalows staan boxspringbedden met dekbed en kussen. Beddengoed kunt u makkelijk bij ons huren of van thuis meenemen.
We verwachten dat u de bungalow weer netjes achterlaat bij vertrek. Denk aan de keuken/fornuis, de badkamer/toilet en de vloer. U kunt er ook voor kiezen om de bungalow door ons te laten schoonmaken maar ook dan verwachten wij van u dat u vaatwasser leeghaalt, het vuilnis wegbrengt voor vertrek en de bungalow redelijk netjes achterlaat.
De bedden moeten afgehaald worden bij vertrek en het beddengoed mag u bij de achterdeur neerzetten. U kunt alles in het kussensloop doen, dan kan onze schoonmaakploeg het makkelijk meenemen. 
In onze 2 persoonsbungalow Dommelrode en Vanenburg, onze 4 persoonsbungalows Doorwerth, Cannenburg, Loevestein en Muiderslot en in onze 8 persoonsbungalows Duivenvoorde en Wildenborch is er naast de douche ook een ligbad aanwezig.
In onze 2 persoonsbungalow Arcen, onze 4 persoonsbungalow Middagten en onze 6 persoonbungalows Linkervleugel en Rechtervleugel zit één bed met tweepersoonsmatras.
In bijna al onze bungalows zit een vaatwasser. Alleen in de bungalows De Gelderse Toren, Middagten, Schaffelaar, Westhove en Twikkel zit geen vaatwasser. Alle andere bungalows hebben wel een vaatwasser.
Al onze bungalows hebben een combi-magnetron. Zo heeft u het gemak van een oven en magnetron in één.

In al onze bungalows is een koffiezetapparaat aanwezig. In onze 2 persoonsbungalows is dat een Senseo apparaat en in al onze andere bungalows is dat een filterkoffiezetapparaat. Verder is er een combi-magnetron, een radio/cd speler en een flatscreentelevisie.

Op alle bedden liggen dekbedden en hoofdkussens. Beddengoed kunt u makkelijk bij ons huren of zelf van huis meenemen. 

Verder is de bungalow uitgerust met pannen, servies, bestek, snijplanken, een koelkast met vriesvakje en een vierpits kookplaat.

Ja, onze 2 persoonsbungalows en onze 4 persoonsbungalow Assumburg zijn huisdiervrij.

Reserveren

Reserveren
U bent op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur van harte welkom. Op de dag van vertrek levert u de sleutel uiterlijk om 10.00 uur weer in bij de receptie.

* 1 persoonslakenpakket €7,50

* 2 persoonlakenpakket € 9.75 (Alleen voor de bungalows Linkervleugel, Rechtervleugel, Middagten, Arcen)   

* Handdoekenpakket €5,00

* Keukendoekenpakket €5,00

* Fiets per dag €9.50 

* Fiets per week €45 

Het park is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wanneer u de trein neemt naar station Ermelo kunt u vandaar verder met de Buurtbus. U kunt uitstappen bij Halte Kastelenhof, recht voor ons park. 

Na uw reservering vragen wij u om de eerste helft van het bedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. De 2e helft mag in de week voor aankomst overgemaakt worden of bij aankomst contant betaald worden.

Let op: er is géén pin aanwezig op het park!

Aankopen op het park mag u ook overmaken of contant betalen.

Wanneer u ons park oprijd ziet u meteen een huis, daar is ook de receptie. Wanneer u zich bij onze receptie meldt krijgt u de sleutel van uw bungalow en een plattegrondje van ons park mee. 
Jazeker, dat is geen probleem. Wanneer u een mailtje stuurt naar info@kastelenhof.nl met vermelding van uw naam, bungalow en de periode van aankomst, zorgen wij dat de gewenste extra opties voor u in de bungalow klaarliggen bij aankomst.

U kunt de sleutel buiten openingstijden inleveren in de brievenbus die op de receptiedeur hangt.

 

Bij een online reservering of een telefonische reservering sturen wij u een bevestiging per mail. Heeft u geen mail van ons ontvangen? Kijk even in uw spam of bel ons, dan sturen wij u nogmaals de bevestiging door.

Heeft u geen e-mail adres? Laat het ons weten, dan sturen wij u een papieren bevestiging toe.

Wanneer u geboekt heeft ontvangt u van ons een bevesiging per mail. Wij vragen u hierin of u de eerste helft van de betaling binnen 14 dagen wilt overmaken. De tweede helft van de betaling kunt u uiterst 1 week voor aankomst overmaken of contant betalen wanneer u aankomt. 

Let op: er is geen pin aanwezig op ons park!

Dat is zeker mogelijk, u huurt dan meerdere bungalows tegelijk. Op onze website kunt u zelf al de bungalows uitzoeken zodat u als groep dicht bij elkaar kunt verblijven. Wilt u voor meer dan 8 personen reserveren dan kunt ook ook contact met ons opnemen via de mail: info@kastelenhof.nl of telefonisch via: 0577-461386.

Wat jammer dat u de reservering van onze bungalows wilt annuleren. Mocht uw annulering te maken hebben met onze service of ons aanbod dan horen we dat graag.

Uw reservering kunt u niet online annuleren, u kunt het alleen per mail of telefonisch aan ons doorgeven. Wij zijn genoodzaakt om de gemaakte kosten van uw reservering bij u in rekening te brengen. Bij het maken van een reservering kunt u een annuleringsverzekering afsluiten om uw gemaakte kosten te kunnen declareren. Wij adviseren u hiervan gebruik te maken. Restitutie van uw aanbetaling is niet mogelijk zonder annuleringsverzekering en geldige reden. 

Huisdieren

Huisdieren

Ja hoor, uw huisdier is van harte welkom op ons park!

Voor uw hond(en) begint er schuin tegenover ons park een honden losloopgebied zodat ook zij kunnen genieten van de omgeving. Ook uw kat/poes is welkom.

Bij twijfel of uw huisdier welkom is kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Uw hond moet altijd aangelijnd zijn op het park, ook in de tuin van uw bungalow. Dit in verband met onze andere gasten en andere honden. Tegenover ons park is een honden losloopgebied in het Speulder- en Sprielderbos. Daar mag uw hond heerlijk loslopen en rondrennen.

 

Er mogen maximaal 3 huisdieren in 1 bungalow. Wel rekenen wij voor uw huisdieren dezelfde leefruimte als voor personen. Dit houdt in dat u bij 2 personen en 3 huisdieren een bungalow vanaf 6 personen boekt. Een grotere bungalow is natuurlijk toegestaan. 
Ja, voor uw huisdier rekenen wij hetzelfde als voor u als persoon per overnachting. Dit betekent dat u voor uw huisdier ook €1.56 per dier per overnachting betaald.

U laat uw huisdier niet alleen achter in onze bungalow, tenzij in een bench. In een vreemde omgeving kan uw huisdier heel anders reageren dan thuis in zijn vertrouwde omgeving.

Uw huisdier is welkom op ons park maar niet op de banken en bedden/dekbedden in onze bungalows. Neemt u zelf een fijn kleed of kussen mee waar uw huisdier lekker op kan liggen. 

Het uitlaten van uw huisdier gebeurt buiten ons park zodat ons park schoon blijft voor spelende kindervoetjes.

Op ons park moet uw huisdier aangelijnd zijn, tegenover ons park is een honden losloopgebied in het Speulder- en Sprielderbos waar uw huisdier heerlijk kan rondlopen en rennen. 

In bijna alle bungalows is uw huisdier welkom. Alleen onze 2 persoonsbungalows en onze 4 persoonsbungalow Assumburg zijn huisdiervrij.
Onze bungalows liggen heerlijk vrij van elkaar en ze hebben allemaal een open tuin.