Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde is een bijzonder ruime bungalow. Met zijn extra badkamer en vaatwasser ideaal als familiehuis. Zeker ook om het heerlijke grasveld dat ervoor ligt. Verder zijn er 4 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen.

Bungalow Kasteel Duivenvoorde

Onze 8 persoonsbungalow Duivenvoorde is ruim van opzet. Een open keuken met vaatwasser voor wat extra gemak en een woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, elk met 2 éénpersoonsboxspringbedden, allemaal met dekbedden. Verder zijn er 2 badkamers waarvan 1 met wastafel, ligbad, douche en toilet en de tweede met wastafel, douche en toilet. De bungalow blijft heerlijk warm door vloerverwarming.
Meer bungalows voor 8 personen

Ieder met zijn eigen unieke kenmerken

Kasteel Wildenborch

Kasteel Wildenborch

Onze nieuwe bungalows Wildenborch is een heerlijk ruime bungalow. Met 2 badkamers en 4 slaapkamers is er genoeg privacy voor iedereen. Door het grote grasveld is er ook buiten genoeg ruimte om gezellig samen te zijn met familie of vrienden.
 

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Links

Kasteelvleugel Links

De Linkervleugel is een gezellige bungalow met o.a. een bedstede en 2e toilet. Door de openslaande deuren kunt u de natuur bijna in huis halen. Er zijn 3 slaapkamers voor 2 personen en een bedstee in de woonkamer voor 2 personen.

Bekijk bungalow
Kasteelvleugel Rechts

Kasteelvleugel Rechts

De Rechtervleugel is een bungalow ingericht in Oud-Hollandse stijl maar wel met vaatwasser. Ook een knusse bedstede in de woonkamer. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, allemaal geschikt voor 2 personen. Er is ook een extra 2e toilet aanwezig.

Bekijk bungalow