Ga naar content
Bungalowpark Kastelenhof

Speelplezier op Kastelenhof

Speelplezier op Kastelenhof

Op ons park kunnen de kinderen heerlijk spelen. Er is genoeg te doen in de speeltuinen en het Spetterpark. Voor de natte dagen is er onze binnenspeeltuin. Met het speelplezier zit het wel goed tijdens uw vakantie. 

Binnen spelen

Ook lekker spelen als het buiten regent? Dat kan in onze Binnenhof, een kleine binnenspeeltuin. Daar is van alles te doen: voetbaltafel, binnen zandbak, blokken en meer. Kom zelf maar eens kijken en spelen in onze Binnenhof. Geopend van 09:00 tot 17:00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen onder begeleiding van een volwassene.

Buiten spelen

Voor de kinderen zijn er fijne speelplekken op ons park. Er zijn grote zandbakken, schommels, een supergrote trampoline, wipwap en nog veel meer. Alles om er een fijne vakantie van te kunnen maken voor onze kleine gasten. En tijdens het spelen gezellig nieuwe vriendjes maken. Het samen spelen gaat bijna vanzelf in onze grote speeltuinen. 

Waterpret

Een heerlijk warme zomerdag? Dan is het fijn om even af te koelen in ons Spetterpark. Spelen, spetteren en samen veel plezier maken onder de sproeiers en de grote tuimelaar. Niet alleen voor kinderen, ook de groten kunnen hier lekker afkoelen. Plezier gegarandeerd. Er is geen toezicht bij ons Spetterpark. 

Speelplezier