Ga naar content
Bungalowpark Kastelenhof

Algemene voorwaarden

Spelregels en Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden voor vakantieverblijven van onze branchevereniging Recron. Klikt u op de link om de algemene voorwaarden door te lezen.

Voorwaarden en overeenkomsten | HISWA-RECRON leisure & recreatie (hiswarecron.nl) of download hier de PDF.

Spelregels van ons park

Beste (toekomstige) gasten, we hopen dat u volop kunt genieten van uw vakantie op Kastelenhof. Om dat voor iedereen mogelijk te maken hebben we een paar spelregels opgesteld voor uw verblijf op ons park:

Wanneer u de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen vragen wij u om de 1e helft van de betaling aan ons over te maken. De 2e helft van de betaling dient u in de week vóór uw aankomst op ons park aan ons over te maken.

Let op: er is geen pin aanwezig op het park!

Wij zijn niet gebonden aan drukfouten in onze folder en typefouten op onze website. Als een prijs erg afwijkend is kunt u uitgaan van een foutieve vermelding. Het blijft tenslotte mensenwerk.

Het geluid van uw tv/muziek is alleen binnenshuis te horen. Zo kan iedereen om u heen genieten van de rust en de vogeltjes

Uw huisdier is van harte welkom op ons park. Wel vragen wij of u uw huisdier niet los laat lopen op ons park maar dat hij/zij aangelijnd is.

Honden/katten mogen in de meeste van onze bungalows, alleen de 2 persoonsbungalows zijn huisdiervrij. Wel vragen wij van u om zelf dekens/manden mee te nemen waar uw huisdier lekker op kan liggen. Het is niet toegestaan om uw huisdier op onze stoelen, banken en (dek)bedden toe te laten.

Uw huisdier wordt buiten ons park uitgelaten. Zo blijft het voor kinderen een fijne, schone omgeving om te spelen.

Als uw hond alleen achterblijft in de bungalow laat u hem/haar achter in een bench. Dit om beschadigingen aan de meubels te voorkomen. Uw huisdier reageert anders in een vreemde omgeving dan in zijn/haar vertrouwde huis. 

Bij onze speeltuinen en Spetterpark is geen permanent toezicht. 

Bij uw vertrek laat u de bungalow weer netjes achter. Denk aan de keuken/het fornuis, de badkamer/toilet, de vloer, het leeghalen vand e vaatwasser en het legen van de prullenbakken. U kunt ook betalen voor de schoonmaak maar ook dan verwachten wij van u dat u de vaatwasser leeghaalt, de prullenbakken leegt en de bungalow weer redelijk netjes achterlaat. 

Voor nog meer informatie kunt u kijken bij onze veelgestelde vragen. 

We wensen u alvast een hele fijne tijd toe op ons park.