Ga naar content
Bungalowpark Kastelenhof

Van alle gemakken voorzien

Faciliteiten op het park

Ons park heeft allerlei faciliteiten, bedoelt om het u helemaal naar de zin te maken. Fietsen huren, verse broodjes bestellen, informatie vragen, het is allemaal mogelijk. En de kinderen kunnen heerlijk spelen en spetteren. Kijk hieronder voor al onze faciliteiten en kom snel genieten op Kastelenhof.

Download onze nieuwe app

Bungalowpark Kastelenhof heeft een eigen, nieuwe app. Alles over ons park is te vinden in de app. En wilt u broodjes bestellen, een fietsroute uitstippelen of het weer bekijken, het kan allemaal in onze nieuwe app. 

Download "Great stay" via Playstore of in de App.       Zoek en selecteer Bungalowpark Kastelenhof of scan de QR code in de app. 

Gratis lees- & luisterboeken

Op vakantie is er ook alle tijd om te lezen. Vanaf nu kunt u op ons park heel veel tijdschriften en boeken gratis lezen tijdens uw vakantie. 

Klik op de link en download de gratis Wait app. U hoeft geen account aan te maken, alleen uw locatie aanzetten is voldoende om meteen te kunnen beginnen met lezen. 

 https://link.wait.nl/app

Heel veel onstpannen leesplezier gewenst!

Gratis wifi

Op ons park hebben we gratis wifi. Even mailen met het thuisfront, de openingstijden checken van dat leuke attractiepark of bekijken wat voor weer het wordt? Het kan allemaal heel makkelijk en kosteloos. En als het weer buiten een beetje tegenzit is het wel heel gezellig om samen een filmpje te kijken, geen probleem met onze wifi. En zelfs als er toch nog even contact gelegd moet worden met het werk via zoom of teams is dat prima te doen.  

Fietsen door het bos

Fietsen huren

Op ons park kunt u ook (elektrische)fietsen huren. Zo kunt u vanaf ons park mooie fietstochten maken over de Veluwe. U kunt gratis gebruik maken van de kinderzitjes. Download de gratis app van route.nl voor de mooiste fietsroutes in de omgeving. Om teleurstelling te voorkomen kunt u bij het boeken van uw bungalow ook al een fiets reserveren. De fietshuur voor een gewone fiets is €9,50 per dag en €45 per week en voor een elektrische fiets €19.95 per dag en €89.75 per week. Wanneer u een kinderfiets of tandem wilt huren kijkt u dan even op Veluwespecialist.nl 

Iedere dag verse broodjes

U kunt ook genieten van verse broodjes van Bakker Piet uit Elspeet. Als u een dag van tevoren vóór 16.45 uur uw bestelling doorgeeft via de qr code of klikt op onderstaande link, ligt de volgende morgen uw bestelling klaar bij onze receptie. Ophalen kan tussen 9.00 uur en 13.00 uur. 

Broodjes bestellen voor maandag kan tot zaterdag 16.45 uur. 

Broodjes zijn te bestellen van maandag t/m zaterdag. Niet op zondagen en feestdagen. 

Klik hier om uw broodjes te bestellen

Afval scheiden

Voor uw afval hebben we 3 containers naast de parkeerplaats staan. Voor oud papier, glas en restafval. Groente, fruit en andere etensresten kunt u kwijt in de groene container ernaast. En batterijen kunt u inleveren bij de receptie.

Zo zorgen we er samen voor dat we kunnen blijven genieten van al het moois in de natuur.

Lakens en handdoeken huren

Wanneer u het uzelf makkelijk wilt maken huurt u bij ons lakensets en handdoekenpakketen. 

  • Een lakenset kost €7,50 voor 1 persoon en heeft een onderlaken, kussensloop en dekbedhoes
  • Een handdoekenpakket kost €5 en heeft een badlaken en handdoek
  • Een keukendoekenpakket kost €5 en heeft een theedoek en keukenhanddoek

Boodschappenservice en wassen

Op ons bungalowpark is een wasgebouw aanwezig. Bij de receptie zijn was/droogmunten en waspoeder verkrijgbaar voor €5,75 per set. 

Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenlijstje aan ons doorgeeft dan zorgen wij dat de boodschappen in uw bungalow voor u klaar staan. U kunt de boodschappen dan bij aankomst afrekenen bij de receptie. 

Schoonmaken

Op de dag van aankomst staat uw bungalow vanaf 16.00 uur schoon voor u klaar terwijl u hem op de dag van vertrek voor 10.00 uur weer schoon oplevert. Als u dat wilt kunt u de bungalow door ons laten schoonmaken. Hiervoor rekenen we €52,50 per bungalow. Voor de 8 persoons bungalow Duivenvoorde en Wildenborch rekenen wij €70.

Wassen & drogen
Wasmunten te koop bij de receptie
Honden welkom
Er is een losloopgebied voor honden tegenover het park.
Gratis wifi
Blijf online bereikbaar, ook tijdens uw vakantie.
Boodschappen service
Mail ons uw wensen, wij zetten het dan klaar in uw bungalow.

Veelgestelde vragen

Faciliteiten

Ja hoor, van maandag tot en met zaterdag kunt u verse broodjes bestellen. Wanneer u uw bestelling doorgeeft via deze link of qr code liggen de broodjes de volgende morgen vanaf 9.00 uur voor u klaar bij onze receptie. Op zondagen en feestdagen is dit niet mogelijk.

Vanaf 1 september kunt u bestellen via deze QR code of link

Klik hier om uw broodjes te bestellen

Jazeker, wij hebben een laadpaal op onze parkeerplaats staan zodat u uw auto makkelijk weer op kunt laden. 
Voor uw bagage hebben wij grote, blauwe bagagekarren klaar staan. Zo kunt u in één keer veel spullen tegelijk meenemen en blijft het park rustig en autovrij.
Dat is zeker mogelijk. Bij het maken van uw boeking kunt u bij extra opties aangeven hoeveel lakens of handdoeken u erbij zou willen huren. Ook als u het bij uw boeking vergeten bent door te geven kunt u ons later nog een mailtje sturen met het aantal pakketten dat u wilt huren, dat is geen probleem. 
In een lakenpakket zit een onderlaken, een dekbedhoes en een kussenhoes. In een handdoekenpakket zit een badlaken en een gewone handdoek en in een keukendoekenpakket zit een keukenhanddoek en een theedoek. 
Wanneer u dat van te voren aangeeft zetten wij gratis een kinderbedje of kinderstoel  voor u klaar in de bungalow.
Dat mag zeker, zolang het niet te droog is het het veilig kan. Wij volgen hierin het advies van de brandweer. Zet sowieso altijd een emmer water binnen handbereik voor de veiligheid. 
Wij hebben in plaats van een zwembad een Spetterpark met sproeiers en een leuke tuimelaar. Wel waterpret maar zonder verdrinkingsgevaar voor de allerkleinsten. In Putten en Ermelo zijn zwembaden en in de omgeving zijn er ook strandjes waar gezwommen kan worden zoals Zeumeren in Voorthuizen of Nulde in Putten.
Ons park is heel goed bereikbaar via openbaar vervoer. Als u de trein neemt naar station Ermelo kunt u vandaar verder met de Buurtbus. U kunt uitstappen bij Halte Kastelenhof, recht voor ons park. 
Jazeker, onze receptie is elke dag geopend. Omdat we niet altijd de hele dag geopend zijn is het handig om van te voren even te kijken wanneer u bij de receptie terecht kunt. De openingstijden liggen ter informatie in uw bungalow, ze staan ook op de website en in onze app. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie, kleine cadeautjes, de ochtendkrant of voor een gezellig praatje. 
U kunt onze app downloaden om uw vragen of plotselingen storingen ook buiten de openingstijden van onze receptie aan ons door te geven. Ook kunt u ons altijd mailen via: info@kastelenhof.nl
Jazeker, op ons park kunt u ook fietsen huren. Wij hebben heren- en damesfietsen met versnellingen. Zo kunt u vanaf ons park mooie fietstochten maken over de Veluwe. Ook kunt u gratis gebruik maken van kinderzitjes voor- of achterop de fiets. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u bij uw boeking al een fiets reserveren. De fietshuur is €9.50 per fiets per dag en €45 per week. 
Ja hoor, u kunt tijdens uw vakantie heel makkelijk een wasje draaien. In ons wasgebouw staan 2 wasmachines, 2 drogers en een strijkplank met strijkbout. Bij onze receptie kunt een compleet wasprogramma kopen voor €5.75. Hierbij zit een wasmunt, een droogmunt en waspoeder. 
Bij een verblijf op ons park kunt u gratis gebruik maken van het wifinetwerk van het park. Heeft u vragen, loopt gerust binnen bij de receptie. Wij helpen u graag om online te gaan. 
Er is geen animatieteam aanwezig op ons park. Wel hebben wij leuke speelvelden met zandbakken, schommels en een grote trampoline om heerlijk te kunnen spelen. Ook hebben we een binnenspeeltuin met zandbak, voetbaltafel en poppenhuis. En dat allemaal in een autovrije, natuurlijke speelomgeving waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook hebben we een Spetterpark waar groot en klein zich kunnen vermaken op zonnige dagen. Daarnaast is er in de omgeving zoveel te doen dat een animatieteam niet snel gemist zal worden.