Maatregelen Corona

Update 24 maart 2020:

Bungalowpark Kastelenhof blijft geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. We volgen de richtlijnen van de Nederlandse overheid en houden nauwkeurig in de gaten of er nieuwe maatregelen nodig zijn. Uw en onze veiligheid heeft onze hoogste prioriteit.

  • Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Dit betekent dat wij uw bungalow voor u klaar hebben staan op de afgesproken tijd ( v.a. 16.00 uur) en de sleutel binnen op tafel ligt, samen met wat informatie over ons park. Op onze website kunt u de ligging van uw bungalow vinden. Mocht u het fijn vinden dat sturen wij u een plattegrondje toe van ons park.

  • Wanneer u voor of tijdens uw verblijf vragen heeft, belt u dan naar de receptie: 0577-461386. Mocht u toch zelf naar de receptie willen komen houdt dan afstand en wacht buiten als er al iemand anders in de receptie aanwezig is.

  • Bij het verblijven op ons park vragen wij u om 1,5 meter afstand te houden tot andere gasten. Gelukkig zijn we een ruim opgezet park en dit hoeft daarom absoluut geen probleem te zijn

  • U mag nog steeds een frisse neus halen en genieten van de mooie natuur rondom ons park. Houdt er wel rekening mee dat u met hooguit 3 personen tegelijk op stap gaat wanneer u niet samen in één huis woont in het dagelijks leven.

Omdat de situatie rondom Corona uitzonderlijk is willen we u de mogelijkheid geven om boekingen gedaan voor een bezoek vóór 1 juni 2020 te verplaatsen naar een aankomst later in 2020. De al door u  gedane betaling wordt bij een “nieuwe” boeking met aankomst in 2020 verrekend, wat betekent dat het word afgetrokken van het totaalbedrag van de nieuwe boeking.

-----------------------------------------------
Bungalowpark op de Veluwe

Voor Rustzoekers:

Ruimte, Bos, Heide, Wandelen, Fietsen

Voor Avonturiers en Natuurliefhebbers:

Hutten bouwen, Klimbossen, Natuursafari's, Mountainbike routes

​Voor Dierenvrienden:

Apenheul, Het Aardhuis, Ouwehands Dierenpark, Dolfinarium

Voor Onderzoekers en Uitvinders:

Spelerij, Julianatoren, Openlucht museum, Nemo

Sleutelwoorden voor ons Park:

Gastvrij, Groen, Ontdekken, Wandelen, Hutten bouwen,  Avontuur, Fietsen, Samen spelen, Ontspanning, Rust, Ruimte & Plezier!
 

Overal op het park kunt u ze tegenkomen: onze kippen en hanen.
De kippen leggen heerlijke eitjes die u bij onze receptie kunt kopen.

Al onze bungalows zijn rookvrij!

Huisdieren zijn welkom: klik voor info.

Voor rustzoekers & hondenliefhebbers

Uw huisdier is van harte welkom op ons bungalowpark. Schuin t.o. ons park begint een honden-losloopgebied zodat het ook voor uw viervoeter een heerlijk verblijf wordt midden op de Veluwe. Kijk voor onze voorwaarden bij : veelgestelde vragen, onderaan onze contact pagina.

Autovrij park

Door de autovrije opzet van ons bungalowpark kunt u uw kind(eren) met een gerust hart laten spelen. Zo kunt u ook optimaal genieten van al het mooie groen om u heen zonder dat u overal auto's geparkeerd ziet staan bij de bungalows.

Verse eieren & een krant in de ochtend

Door ons hele bungalowpark kunt u ze tegenkomen: onze kippen. Ze scharrelen overal rond en zijn blij met uw etensresten. Ze lusten praktisch alles en leggen heerlijke verse eieren die u bij de receptie kunt kopen.

Bij vakantie en het ontbijt hoort natuurlijk een ochtendkrant. U kunt bij onze receptie verschillende ochtendkranten kopen. 

modern ingerichte huisjes

Onze bungalows zijn geschikt voor 2-, 4-, 5-, 6- of 8 personen. Onze bungalows zijn comfortabel en compleet uitgerust. 

Een omgeving boordevol leuke activiteiten

Gelegen midden tussen de bossen en leuke dorpen is Bungalowpark Kastelenhof een ideaal uitgangspunt voor leuke activiteiten.

Bekijk alle activiteiten

Bekijk wat onze gasten ervan vonden

2014highly recommended

Kastelenhof is het park voor jong & oud

U kunt denken aan wandel- en fietsroutes, zwembaden, eetegeledenheden en pretparken

Bekijk ons verhaal
Reserveer direct een bungalow op de veluwe

Wij hebben al 3424 gasten voor u mogen ontvangen.

Reserveer direct