Een kindvriendelijk bungalowpark en vakantiepark op de Veluwe

Lekker spelen in de natuur, steeds weer opnieuw de mooiste avonturen beleven. In het kindvriendelijke bungalowpark Kastelenhof is iedere dag anders. Het autovrije vakantiepark bevindt zich middenin het groen en geeft kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen. Liever even lekker spelen in de speeltuin? Ook dat kan. We hebben in ons kindvriendelijke bungalowpark een binnen- én een buitenspeeltuin.

Alleen maar leuke dingen doen

Kinderen zullen het zeker naar hun zin hebben in het kindvriendelijke bungalowpark Kastelenhof. Wanneer ze klaar zijn met spelen in de bossen of in de speeltuinen, zijn er vast nog activiteiten waar u ze mee naartoe wil nemen. Blijft u een dag binnen in de bungalow en wilt u de kinderen verrassen met een leuk cadeau? Tijdens uw vakantie op vakantiepark Kastelenhof huurt u voor een klein bedrag een ridder- of prinsessenbox. Hierin bevinden zich leuke boekjes, een puzzel, wat bouwspullen en een heus verkleedpak! In een klap kunnen ze worden omgetoverd tot dé ridder of dé prinses van ons kindvriendelijke bungalowpark.

Boek uw bungalow

Op het kindvriendelijke vakantiepark Kastelenhof boekt u voordelig 2-, 4-, 6- of 8-persoons bungalows. Uniek, midden in de natuur en in een bungalowpark waar altijd wat te beleven is!