Faciliteiten

Er is zoveel te doen op Kastelenhof! Wordt een ridder of prinses, maak een mooie wandeling of fietstocht, bestel heerlijke broodjes, koel lekker af in het Spetterpark, en nog veel meer....

Waterpret in het Spetterpark!

Een warme zomerdag?
Dan is het fijn om even af te koelen.

Dat kan vanaf nu in ons mooie spetterpark!

Spelen, spetteren en samen veel plezier maken onder de sproeiers.

Fietsen

Op ons park kunt u ook fietsen huren. Wij hebben damesfietsen met 7 versnellingen voor u klaar staan. Zo kunt u vanaf ons park mooie fietstochten maken over onze prachtige Veluwe. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze kinderzitjes voor acterop of voorop de fiets.

​Kijk thuis al op route.nl of download de gratis route.nl app voor de mooiste fietsroutes in de omgeving. Zo kunt u meteen op pad om de omgeving te ontdekken.

Om teleurstellingen te voorkomen kunt u bij aankomst al fietsen reserveren. De fietshuur is per fiets 9,50 euro per dag en 45,00 per week. Wanneer u een kinderfiets, elektrische fiets of tandem wilt huren kijk dan op Veluwe specialist.

Broodjes service

's Morgens kunt u heerlijke versje broodjes van de bakker halen bij onze receptie. U vult een dag van te voren de broodjes lijst in en de volgende morgen liggen de broodjes en croissantjes vanaf 8:30 uur voor u klaar!

Ook is het mogelijk om een geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jammetjes, hagelslag, boter én iets lekkers voor bij de koffie!

Te bestellen van maandag t/m zaterdag. Op zondagen en feestdagen gesloten.

Gratis Wifi

Wij hebben gratis wifi op ons park!

Even mailen met het thuisfront, de openingstijden checken van dat leuke attractiepark of bekijken wat voor weer het wordt? Het kan allemaal heel makkelijk en kosteloos.
Zo wordt vakantie vieren wel heel aantrekkelijk. 

Binnen spelen

Ook lekker spelen als het buiten regent? Kom dan naar onze Binnenhof. Daar is van alles te doen: voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, televisie, poppenhuis en nog meer. Kom zelf maar eens kijken en spelen in onze Binnenhof.

De binnenhof is een binnenspeelplek voor onze jonge bezoekers. Het is geopend van 09:00 tot 17:00 uur van Maandag tot en met Zaterdag. Alleen onder begeleiding van een volwassene.

Paarden

Zelf geen paard mee op vakantie maar toch zin in een heerlijke buitenrit door de bossen? Dat kan bij Stal Jacobs: www.staljacobs.nl of bij Stal Ermelo: www.stalermelo.nl

Doet u mee aan de zomer- en/of herfstinstructieweken van de KNHS en zoekt u een comfortabele bungalow om lekker bij te komen aan het einde van de dag, dan is ons park wat voor u. 

Kom je zelf met je paard naar de Veluwe om te genieten van de bosrijke omgeving? Paardenstalling is mogelijk bij de KHNS, De Beek 125, 3852 PL Ermelo, 0577-408200 / accomodatie@knhs.nl . Wij adviseren vooraf contact met de KNHS op te nemen over het stallen van uw paard(en). 

Uw was en boodschappen

Op ons bungalowpark is een wasgebouw aanwezig met twee wasmachines en twee drogers. Munten en waspoeder zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 5,25 per set. Het wasgoed mag alleen aan het droogrek gehangen worden.

Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenbriefje aan ons doorgeeft (telefonisch of via de mail: info@kastelenhof.nl) zorgen wij dat uw boodschappen  in uw bungalow voor u klaar staan. U kunt de boodschappen dan bij uw aankomst afrekenen bij onze receptie.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst staat uw bungalow vanaf 16.00 uur schoon voor u klaar terwijl u hem op de dag van vertrek voor 10.00 uur weer schoon oplevert.

Desgewenst kunt u de bungalow door ons laten schoonmaken. Hiervoor rekenen we €45 per bungalow. Voor de 8 persoons bungalow Duivenvoorde en Wildenborch rekenen wij €60.

Afval

Voor uw restafval hebben wij een grote container naast de parkeerplaats staan.

Groente, fruit en andere etensresten kunt uw kwijt in de groene container ernaast. 

Uw glas en oud papier kunt u kwijt in een apart schuurtje daarachter.

Batterijen kunt u bij de receptie inleveren.


 

Reserveer direct een bungalow op de veluwe

Wij hebben al 3424 gasten voor u mogen ontvangen.

Reserveer direct