Welkom!

Wij stellen ons graag even aan u voor.

Onze historie

Hallo Allemaal, Wij zijn Familie Leewis. Alweer sinds 2001 de trotse eigenaars van Bungalowpark Kastelenhof midden op de Veluwe. In 1959  zijn onze (schoon) ouders hier begonnen met zo'n 12 bungalows. Door de jaren heen is Kastelenhof gegroeid naar het bungalowpark dat het nu is. Ook ons gezin is gegroeid door de jaren heen en samen met onze jongens hopen we hier nog jaren te blijven.

Het geeft ons veel voldoening om met ons park bezig te zijn in al zijn verscheidenheid. Het onderhouden van de bungalows, vernieuwen en inspelen op allerlei veranderingen. Het planten van mooie bomen en struiken en het onderhouden daarvan.

En natuurlijk genieten we van het contact met u, onze gasten. Jullie laten ons park "leven", spelende kinderen, wandelende mensen, gezellige terrasjes, daar doen we het voor!
 

Gelegen op de Veluwe

Bungalowpark Kastelenhof ligt midden op de Veluwe en is ruim 60 jaar oud. Het is een rustig, groen en autovrij bungalowpark. Hierdoor kunt u volop genieten van de natuur en de rust om u heen. Met uitgangswegen naar veel idilische plekken, dorpen en steden. Voor uw bagage hebben wij op onze parkeerplaatsen bagagekarren staan. 

Wij stellen ons graag voor

Onno en Inge Leewis

“Ons bungalowpark is heerlijk rustig en ligt middenin de prachtige natuur. Een heerlijke plek om even bij te komen van alle drukte.”

Samen bezig zijn om u als gasten een mooie tijd te geven op ons park. Daar worden we blij van. Er is genoeg te doen, binnen en buiten, en die diversteit maakt ons werk zo leuk. Samen met ons gezin hopen we dit nog heel lang te kunnen blijven doen.

Inge Leewis

“Ons bungalowpark is een heerlijke plek om te mogen wonen en werken.”

Ooit woonde ik in de Randstad, nu woon ik al jaren midden in de natuur. Echt even helemaal weg uit de drukte en toch op korte afstand van alles wat je nodig hebt.

Voor onze jongens een prachtige plek om op te groeien en heel veel buiten te spelen. Voor mij een heerlijke plek op de Veluwe waar ik de seizoenen van heel dichtbij langs zie komen.

Geen mooiere plek om samen te werken aan een prachtig bungalowpark en zo meer mensen te laten genieten van al het moois dat ons bungalowpark en de Veluwe te bieden hebben!

 

Dit is Inge Dit is Onno

Erop uit op de Veluwe

Ons bungalowpark ligt mooi centraal op de Veluwe. Ideaal voor allerlei uitstapjes. Wat dacht u van:

 • Urenlange boswandelingen tegenover ons park
 • Zelfpluktuinen, Ermelo en Putten
 • Dolfinarium, Harderwijk
 • Julianatoren, Apeldoorn
 • Suptropisch zwembad, Putten
 • Apenheul, Apeldoorn
 • Paleis het Loo, Apeldoorn
 • Walibi, Biddinghuizen
 • Pluimveemuseum, Barneveld
 • Dierenpark Amersfoort
 • Openlucht museum, Arnhem
 • Klimbos, Ermelo

En dit zijn ze nog lang niet allemaal. Bij onze receptie kunt u terecht voor folders van deze en vele andere attracties en bezienswaardigheden.
Huisdieren icoon

Huisdieren & paarden stalling

Schuin t.o. ons park begint een honden-losloopgebied zodat het ook voor uw viervoeter een heerlijk verblijf wordt midden op de Veluwe. Kijk voor onze voorwaarden bij : veelgestelde vragen. Kom je met je paard naar de Veluwe om heerlijk te genieten van de bosrijke omgeving? Dan hebben wij dichtbij de mogelijkheid uw paard(en) te stallen.

Kijk op onze faciliteitenpagina voor meer informatie.

Wi-Fi icoon

Gratis draadloos internet

Even mailen met het thuisfront, de openingstijden checken van dat leuke attractiepark of bekijken wat voor weer het wordt? Het kan allemaal heel makkelijk en kosteloos.

Was en boodschappen icoon

Was, boodschappen en verse eieren

Op ons bungalowpark is een wasgebouw aanwezig met twee wasmachines en twee drogers. Munten en waspoeder zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 5,25 per set. Het wasgoed mag alleen aan het droogrek gehangen worden.

Wanneer u minimaal een week voor uw aankomst een boodschappenbriefje aan ons doorgeeft zorgen wij dat uw boodschappen in de bungalow voor u klaar staan.

Reserveer direct een bungalow op de veluwe

Wij hebben al 3424 gasten voor u mogen ontvangen.

Reserveer direct