Bungalow huren op de Veluwe

Wanneer u een bungalow wilt huren op de Veluwe, dan zal bungalowpark Kastelenhof u zeker bevallen. Bij ons op het park staan verschillende aantrekkelijke bungalows voor 2 tot 8 personen. Iedere bungalow kent een moderne inrichting en is van vele gemakken voorzien. U zult hier helemaal tot rust komen, mede doordat het gehele park autovrij is. Wanneer u op bungalowpark Kastelenhof besluit een bungalow te huren kunt u echt genieten van de groene Veluwe.

Bungalow huren in het groen

Bungalows huren: Bungalowpark Kastelenhof bevindt zich midden op de Veluwe en dat merkt u direct. De bungalows die wij verhuren, zijn omringd door schitterend groen. Ze zijn allemaal anders en stuk voor stuk vrijstaand geplaatst. Door de ruime plaatsen heeft u het idee alleen in de natuur te zijn en beschikt u rondom uw bungalow over veel privacy. Op korte afstand echter zijn er veel faciliteiten aanwezig en kunt u vele activiteiten ondernemen.

Aandacht voor iedereen

Gaat u er met de (klein)kinderen een paar dagen tussenuit, dan is het huren van een bungalow op de Veluwe zeker een goed plan. De kinderen zullen zich opperbest vermaken in de omringende natuur en kunnen in de binnen- en buitenspeeltuin van het bungalowpark oneindig spelen. Zijn de (klein)kinderen niet mee of bent u liever ook af en toe actief? Vanuit uw bungalow op de Veluwe bent u zo op een van de vele mooie wandel- of fietspaden in de omgeving.