Het perfecte bungalowpark voor een verblijf met uw hond

Wie een hond heeft, neemt deze het liefst mee op vakantie. Bij bungalowpark Kastelenhof kunt u met uw hond verblijven. Onze bungalows midden in het groen zijn stuk voor stuk vrij geplaatst. Ze bieden veel ruimte en privacy en liggen op loopafstand van de bossen. Erg fijn als u met een hond naar ons bungalowpark komt. Bovendien is direct aan de overkant van ons bungalowpark een hondenlosloopterrein aanwezig. Hier kan uw trouwe viervoeter even lekker rondrennen.

Compleet uitgerust

In alle bungalows vanaf 4 personen kunt u met uw hond verblijven. De tweepersoons bungalows zijn huisdiervrij. Alle bungalows zijn modern ingericht en standaard voorzien van een combimagnetron, een televisie, een radio/cd-speler en een koffiezetapparaat of Senseo. Ook voor heerlijke dekbedden en kussens op de bedden is gezorgd. Het bungalowpark is geheel autovrij. Zo geniet u samen met uw hond van rust en de natuur.  

Fijn verblijf in het bungalowpark

Lijkt het u ook heerlijk om met uw hond op ons bungalowpark te verblijven? Wacht dan niet langer en boek uw bungalow naar keus. Wij zorgen dat het u aan niets zal ontbreken!