Kastelenhof, het bungalowpark op de Veluwe

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk bungalowpark op de Veluwe? Bungalowpark Kastelenhof is interessant voor ieder gezelschap. Voor kinderen bieden wij binnen en buiten veel vertier. Voor volwassenen is er in de omgeving meer dan genoeg te zien en te doen. Bovendien zijn de bungalows die wij verhuren te midden van het vele groen geplaatst en heeft u veel privacy. Iedere bungalow op ons bungalowpark op de Veluwe is anders en heeft veel unieke kenmerken.

Centraal gelegen

Bungalowpark Kastelenhof ligt midden op de Veluwe. Van hieruit kunt u gemakkelijk vele leuke en interessante activiteiten ondernemen. Naast het vertier op het park en de mooie wandel- en fietsroutes zijn er verschillende musea en bezienswaardigheden in de nabijheid. Het dorpje Garderen is perfect voor uw dagelijkse boodschappen wanneer u verblijft op ons bungalowpark op de Veluwe. Voor meer winkelplezier bezoekt u bijvoorbeeld Ermelo, Putten of Harderwijk.

Een bezoek op bungalowpark Kastelenhof reserveren

Er is altijd wat te beleven tijdens een verblijf bij bungalowpark Kastelenhof. De Veluwe biedt niet alleen veel mogelijkheden. Ook de omgeving is bijzonder leuk. Benieuwd welke bungalows wij verhuren? Bekijk dan het aanbod op bungalowpark Kastelenhof. Wij verwelkomen u graag op de Veluwe!