Vakantie op de Veluwe

Wilt u er even lekker tussenuit, maar niet te ver van huis? Vier dan uw vakantie op de Veluwe. Bungalowpark Kastelenhof is centraal gelegen midden op de Veluwe en biedt plezier voor iedereen. Wie van de natuur houdt, komt hier zeker aan zijn trekken. Er is volop bos en heide in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Liever naar een attractie in de omgeving? Ook dat is heel gemakkelijk wanneer u uw vakantie op de Veluwe doorbrengt bij bungalowpark Kastelenhof. Daarnaast heeft ons vakantiepark zelf u meer dan genoeg te bieden. Er is altijd wat te beleven!

Vakantie op de Veluwe met uw kinderen

Een vakantie op de Veluwe zal niet alleen u, maar ook uw (klein)kinderen goed bevallen. Omdat bungalowpark Kastelenhof zich midden in de natuur bevindt, is er altijd ‘groen speelgoed’ aanwezig om te spelen. Daarnaast beschikt het vakantiepark over een supergrote zandbak, een trampoline, een glijbaan en een wipwap. Maar er is meer! Dankzij het Spetterpark is er altijd watervertier bij mooi weer. Treft u het wat minder en is het weer slecht? Ook de binnenspeeltuin van ons vakantiepark op de Veluwe zal uw (klein)kinderen zeker bevallen.   

Bungalowpark met uitgebreide voorzieningen

Dankzij de uitgebreide voorzieningen en faciliteiten zal een vakantie op de Veluwe bij bungalowpark Kastelenhof iedereen bevallen. Er is immers genoeg te doen. Toch is het ook fijn om naast de leuke activiteiten en vele mogelijkheden even helemaal tot rust te komen. En ook dat kan tijdens een vakantie op de Veluwe bij bungalowpark Kastelenhof.